Our Offer

Har du några frågor, ring!

Sylwia: 0769-107-647

Magdalena: 0762-457-659

Follow Us:

© 2017 LyxStäd Stockholm.

All Rights Reserved.

Våra uppdrag börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov. Då får vi en bild av vad du vill ha hjälp med och du har möjlighet att ställa frågor runt våra tjänster och priser. Vi har en checklista vi arbetar efter så att du tydligt ser vad som ingår. Oftast rekommenderar vi att vi börjar med en rejäl storstädning. Det hjälper dig att få upp en bra grundnivå på städningen. Då blir resultatet perfekt senare när vi börjar med din regelbundna hemstädning! För bästa resultat ber vi dig att plocka i ordning kläder, leksaker eller andra prylar så att vi kan städa effektivt. Du kan även få en möjlighet att gå igenom bostaden i ca 30 minuter med personalen som har utfört städningen/tjänster.

Hemstädning pris

 

 • 340 sek per timme + moms (25%)
 • 425 sek inklusive moms (inkl. moms)
 • 212,5 efter RUT - avdrag

 

RUT - AVDRAG

 

Vi hjälper dig att få lite guldkant i vardagen! Självklart har vi RUT, det skatteavdrag du får när du anlitar ett seriöst städbolag. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden, den andra delen får du av Skatteverket i form av sänkt skatt, s k skattereduktion.

Vi är ett företag med erfarenhet av kontorsstädning av alla slag i hela Stockholmsområdet. Våra städavtal utgår alltid från varje kunds individuella behov och önskemål. Vi arbetar hårt för att leverera högkvalitativa tjänster och service i toppklass. Kontorsstädning med abonnemangsavtal är ett förtroendeuppdrag och vi har genomgått utbildning, praktik och har tystnadsplikt. Vårt mål är att förenkla vardagen och förbättra arbetsmiljön för våra kunder. Därför erbjuder vi även kompletterande städtjänster t.ex. blomvård, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel. Det är viktigt att ge ett fräscht och representativt intryck gentemot kunder och partners. Ett rent och fräscht kontor skapar trivsel och höjer förutsättningarna för produktivitet. Lyxstad använder sig av miljövänliga produkter och städmetoder och städar noggrant och professionellt, efter era behov och önskemål. Vi lämnar alltid garanti på den städning vi utför hos er som kund.

Välkommen med din förfrågan!

Kontorstädning pris

 

 • 290 sek per timme + moms (25%)
 • 362,5 sek exkluise moms
 • 181 sek efter RUT – avdrag

Fruktservice

 

Vi kan leverera färsk frukt till ert kontor. En dag i veckan, två dagar i veckan eller vid en viss tidpunkt, helt efter era önskemål. En fruktkorg på jobbet ger inte bara en trevlig stämning det är minst lika viktigt att hålla medarbetarnas energi på topp.

Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet! Därför erbjuder vi extra pålitliga tjänster för flyttstäd till våra kunder. Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning med kvalitetsgaranti.

 

Se till att tömma alla skåp och lådor medan du packar. En effektiv inifrån-och-ut-städning när lägenheten är helt tom är helt klart det mest effektiva. Här är en checklista på vad som bör städas i samband med en flyttstädning:

 

Flyttstädning pris

 

 • 360 sek per timme + moms (25%)
 • 450 sek inklusive moms (inkl. moms)
 • 225 sek efter RUT – avdrag

*TIP

 

Se till att tömma alla skåp och lådor medan du packar. En effektiv inifrån-och-ut-städning när lägenheten är helt tom är helt klart det mest effektiva. Här är en checklista på vad som bör städas i samband med en flyttstädning

Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet! Därför erbjuder vi extra pålitliga tjänster för flyttstäd till våra kunder. Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning med kvalitetsgaranti.

 

Se till att tömma alla skåp och lådor medan du packar. En effektiv inifrån-och-ut-städning när lägenheten är helt tom är helt klart det mest effektiva. Här är en checklista på vad som bör städas i samband med en flyttstädning:

 

Storstädning pris

 

 • 350 sek per timme + moms (25%)
 • 437,5 sek inklusive moms (inkl. moms)
 • 219 sek efter RUT - avdrag

*TIP

 

Våra uppdrag börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov. Då får vi en bild av vad du vill ha hjälp med och du har möjlighet att ställa frågor runt våra tjänster och priser. Vi har en checklista vi arbetar efter så att du tydligt ser vad som ingår.

 

När du kommer hem efter en lång dag på jobbet vill du troligtvis ägna dagen åt din familj, eller kanske hinna umgås med vänner. Det sista du vill göra är troligtvis att ställadig och stryka tvätt. Tyvärr är strykningen något av ett nödvändigt ont, eller har åtminstone varit det tidigare. Numera finns det hjälp att få. Vi kan ta hand om strykningen åt dig. Vi stryker din tvätt och tack vare vår erfarenhet kan du vara säker på att slippa gå till kontoret i skrynkliga skjortor.

 

Stryk pris

 

 • 7-8 skjortor – pris som hemstädning 340 sek + moms (25%)
 • 425 sek inklusive moms (inkl. moms)
 • 212,5 sek efter RUT - avdrag

 

*TIP

 

Oftast rekommenderar vi att vi börjar med en rejäl storstädning. Det hjälper dig att få upp en bra grundnivå på städningen. Då blir resultatet perfekt senare när vi börjar med din regelbundna hemstädning!